100%NL Magazine dochter trijntje Oosterhuis
Zie ook:
Delen

WAUW: Trijntje Oosterhuis en dochter shinen in matching outfits

Trijntje deelt regelmatig de leukste foto's met haar kinderen en zij houdt er ook van om zich hetzelfde te kleden als haar dochter. Deze foto is zó leuk!

Trijntje Oosterhuis

Op jonge leeftijd werd Trijntje Oosterhuis bekend doordat ze samen met haar broer Tjeerd doorbrak in Total Touch. Daarna is de zangeres een solocarrière begonnen en is ze sindsdien een van de meest bekende zangeressen van Nederland. Trijntje blinkt niet alleen uit in zingen, want afgelopen seizoen deed Trijntje mee aan Het Perfecte Plaatje en zij schopte het tot de halve finale. Al dit succes staat gepaard aan veel liefde en die krijgt zij van haar lieve man en 4 kinderen. Prachtig gezin

Matching outfits

Trijntje houdt ervan om haar kinderen in het zonnetje te zetten op Instagram. Zij deelt regelmatig foto’s en video’s met haar lieverds en deze keer plaatst zij een foto in matching outfits met haar dochter. Moeder en dochter stralen en de twee zien er prachtig uit in hun felrode outfit met flared jeans en bijbehorende accessoires. ‘Geweldig hoe je er uit ziet’ en ‘What a stunning outfit!!’, is een greep uit de reacties. Wat zien Trijntje en Maël er mooi uit zeg!

https://www.instagram.com/p/Cuwy1fboZo_/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Trijntje Oosterhuis

Delen

Meer over Trijntje Oosterhuis

Bruiloft voor Trijntje Oosterhuis en Alvin in het verschiet?
Bruiloft voor Trijntje Oosterhuis en Alvin in het verschiet?
Trijntje Oosterhuis spreekt emotioneel over gemis: 'Heftig om te beseffen'
Trijntje Oosterhuis spreekt emotioneel over gemis: ‘Heftig om te beseffen’
Lees alle artikelen over Trijntje Oosterhuis