100%NL Magazine Waylon
Zie ook:
Delen

Waylon deelt eerlijke foto: ‘Body positivity ook voor mannen’

Waylon heeft een hele eerlijke foto van zichzelf geplaatst op Instagram, waarbij hij oproept dat body positivity ook voor mannen geldt.

Body Positivity is belangrijker en meer aanwezig dan ooit. Deze beweging roept op om ieder lichaam te accepteren, hoe deze er ook uit ziet. Toch wordt dit veel gedaan door vrouwen en Waylon vindt dat dit ook voor mannen geldt. Op Instagram deelt hij een eerlijke foto van zichzelf.

Waylon: ’40 jaar, nooit intensief gesport, alle drugs gebruikt, heel veel gedronken, nog meer gegeten en inmiddels te lui om voor een sixpack te gaan… ‘ Maar erg vindt de zanger het niet. Voor hem zijn er belangrijkere dingen in het leven dan een afgetraind lijf. Zo schrijft hij: ‘Kan ik 20 keer opdrukken? Nee! Kan ik 75 kilo bankdrukken? Nee! Kan ik een liedje voor je zingen? Als geen ander! M’n hoofd is sterker dan m’n lichaam en daarom kan ik alles wat ik wil…’

Waylon is samen met Bibi en de twee hebben dochtertje Teddy. Ze zijn inmiddels weer thuis maar hebben een fantastische vakantie achter de rug.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Waylon

Waylon vertelt openhartig over breuk: 'We moeten er eerst over praten'
Waylon vertelt openhartig over breuk: ‘We moeten er eerst over praten’
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
Lees alle artikelen over Waylon