Wendy van Dijk en Erland
Zie ook:
Delen

Wendy van Dijk in tranen: ‘Wij houden van jou. Voor altijd in ons hart’

Wendy staat vandaag stil bij het overlijden van haar vader, waar zij het nog steeds heel moeilijk mee heeft. Wat een mooie, maar emotionele woorden...

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk kennen we allemaal als Nederlandse actrice en presentatrice. Velen zullen Wendy kennen van talentenjachten als The voice of Holland en X Factor. Ook is Wendy jaren te zien geweest in de serie Moordvrouw. De grappigste acteerklus die Wendy op haar naam heeft staan, is het Chinese typetje Ushi, waarbij zij mensen interviewde en tegelijkertijd in de maling nam.

Uit een eerdere relatie met Xander de Buisonjé kreeg Wendy een zoon, Sem van Dijk. Later kreeg zij samen met Erland Galjaard een dochtertje, Lizzy.

Groot verdriet

Het is vandaag alweer 18 jaar geleden dat Wendy afscheid moest nemen van haar vader, Jaap. Om die reden is zij vandaag even extra emotioneel. Op Instagram plaatst zij een prachtige foto met een ontroerende tekst. ‘De liefste papa ever. Je was een onuitputtelijke energiebron voor ons, zelfs nu nog! terwijl je al zo lang niet meer in ons midden bent. Ik hoor nog dagelijks je bulderlach. Weet hoe ik van elke lastige situatie iets positiefs moet maken, je was een ware verbinder en een groot dierenvriend. Hier zit je vol trots in je eigen gebouwde volière. Je was zo blij met je mooie kanaries die je liefdevol verzorgde. Zo kreeg ik op een dag ook plots een konijntje als verrassing(!) Die nam je mee op een doordeweekse dag. Dat vergeet je als kind nooit meer. Naast de honden die we in ons gezin hadden.’

Wendy gaat emotioneel verder: ‘In ons gezin leef je voort en waak je over ons. Zo voelen wij dat. Je hebt onze dochter Lizzy nooit ‘gekend’ en toch ben je ook haar steun en toeverlaat want deze foto gaat in dit lijstje overal mee naartoe. Je staat naast haar bed en als er iets spannends is- of ze slaapt ergens anders – ga jij mee. 317 was ons huisnummer. Daar zijn Mike en ik geboren. Dat nummer blijft voortleven bij je andere kleinkinderen Sem, Desi en Tessa want jij laat je overal zien. Zij dragen jou op hun pols en zo hebben Mike en ik ook een tatoeage. In het Tibetaans: PAPA. Je zit in ons hart en vanavond eten we met elkaar om jou te herdenken en mooie verhalen over je te delen. Mama tot steun zijn want het gemis naar jou wordt bij haar elke dag groter. Wij houden van jou. Voor altijd in ons hart.’ Wij wensen Wendy vandaag heel veel sterkte!

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk