100%NL Magazine Willeke Alberti
Delen

Willeke Alberti bedankt fans “Het doet ons goed”

Willeke deelt een prachtig bericht op haar Instagram van haar gezin. Wat een leuke foto en mooie woorden..

Willeke Alberti

Willeke Alberti is de artiestennaam van Willy Verbrugge (3 februari 1945). Ze is bekend als Nederlands zangeres en actrice. Op 11-jarige leeftijd maakte Alberti al haar musical debuut bij de musical Duel om Barbara en in 1963 kwam haar eerste hit Spiegelbeeld uit. Vervolgens was de zangeres te zien in verschillende films en televisieprogramma’s als De kleine waarheid, Oom Ferdinand en de toverdrank en Goede tijden, slechte tijden. Ze was in 2016 te zien in De Beste Zangers van Nederland.

Daniëlle van ‘t Schip

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Griekenland, Mexico en Twente.

Vorig jaar bracht Daniëlle het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat er twee kwaadaardige tumoren bij haar waren geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie, maar zij blijft ondanks alles ongelooflijk positief.

Prachtige foto

Op Instagram deelt Willeke Alberti een prachtig bericht op haar Instagram. Daarbij schrijft ze: “Wat lekker wakker worden met deze foto en jullie lieve woorden, doet ons goed. Heel veel liefs Willeke.” Ook veel volgers reageren enthousiast zo schrijft er iemand: “Je voelt de liefde op deze foto blijf genieten van je mooie gezin.” Je ziet het bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/CweygxxotgV/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Willeke Alberti

Delen

Meer over Willeke Alberti

Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: 'Ik ben goed behandeld'
Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: ‘Ik ben goed behandeld’
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
Lees alle artikelen over Willeke Alberti