100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Dochter Willeke Alberti staat stil bij bijzondere dag: ‘Proost amore’

Daniëlle staat dagelijks stil bij de leukste en mooiste momenten in het leven. Dit keer schrijft zij er weer een bijzondere tekst bij.

Dochter Willeke Alberti

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Griekenland, Mexico en Twente.

Vorig jaar bracht Daniëlle het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat er twee kwaadaardige tumoren bij haar waren geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie, maar zij blijft ondanks alles ongelooflijk positief.

Liefdessprookje

Het is alweer 38 jaar geleden dat het liefdessprookje tussen Daniëlle en John officieel begon. Daniëlle staat dagelijks stil bij alle mooie momenten in het leven en dus ook bij dit jubileum met John. Zij deelt een reeks prachtige foto’s op Instagram met daarbij een prachtige tekst. ’14 juli 1985 bestorming van de Bastille, Amsterdam. Op het balkonnetje van de Bastille kijk ik naar de massa mensen die feest vieren. Ik hoor iemand mijn naam roepen, het is John. Twee jaar daarvoor was er al een jeugdige verliefdheid ontstaan tussen ons. Ik speelde toen nog met Barbie poppen en was toen nog niet helemaal klaar voor volwassen bezigheden en ging ook verhuizen naar München. Vanaf deze dag onze wederontmoeting zaten de Barbie poppen al een tijdje in de bewaardoos en had de volwassenheid haar intrede in mij iets meer gedaan. Proost Amore op het begin van ons liefdesverhaal.’ Wat heeft Daniëlle dit weer mooi verwoord. Het is een prachtig en sterk stel!

https://www.instagram.com/p/Cuq1auJInNv/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle van 't Schip

Delen

Meer over Willeke Alberti

Willeke Alberti over zware tijd: 'Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen'
Willeke Alberti over zware tijd: ‘Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen’
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
Lees alle artikelen over Willeke Alberti