100%NL Magazine Sarah van Soelen
Zie ook:
Delen

Woedende Sarah van Soelen bijt van zich af: ‘Ik ga verder met mijn leven’

Een woedende Sarah van Soelen bijt van zich af op social media. Via haar stories laat de blondine écht weten hoe het zit.

Sarah van Soelen

Sarah leerden we allemaal kennen door haar eerdere relatie met zanger André Hazes. Vanaf dat moment ging de media los en werd Sarah van Soelen op de voet gevolgd. Helaas voor dit stel heeft het niet lang mogen duren. Ondanks dat de twee het einde van hun relatie nooit bekend hebben gemaakt, weet iedereen dat ze niet meer samen zijn. Toch heeft deze influencer er veel fans erbij gekregen de afgelopen tijd!

Regelmatig deelt Sarah de leukste foto’s via haar social media. Zo straalt ze keer op keer in een bijzondere outfit, maakt ze jaloersmakende tripjes én zien we haar natuurlijk genieten van het leven.

Woedende Sarah bijt van zich af

Na een bericht van ‘Juice-koningin’ Yvonne Coldeweijer over Sarah, besluit Sarah dat het niet langer zo door kan gaan en schrijft ze van zich af.

Volgens het bericht van Yvonne Coldeweijer zou Sarah de geruchten rondom André Hazes slecht trekken. Maar dat is niet alles, ook zou Sarah volgens Yvonne haar vriendinnen hebben overtuigd dat ze dit jaar nog zwanger zou zijn van André.

Na het lezen van dit bericht is Sarah woedend. ‘Grow the fack up girl! Ik ga al maanden lang verder met mijn leven en dit is het laatste waar ik mij druk om maak’, schrijft ze. ‘Ik ben gelukkig. Ik heb een fijn leven. Heb heerlijk werk & goede mensen om mij heen.’

Ook laat Sarah weten dat er een duidelijke reden is waarom zij veel babyfoto’s plaatst. ‘Dat ik veel dingen post over kinderen? Ik word tante en vriendinnen om mij heen hebben of krijgen een kindje, waar ik veel van hou. En dat laat ik graag zien. Hoe ziek ben je dat je dit soort dingen post Yvonne.’

Koen Kardashian

Sarah is niet de eerste die van zich af bijt na een bericht van Yvonne. Koen Kardashian deed dit eerder ook al. Sarah schrijft hierover: ‘Koen heeft gelijk. Rapporteer deze meid. Want wat zij bij mij al meer als een jaar doet is geen ‘juice’ verspreiden, maar mij proberen kapot te maken.’

 

 

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen

Delen

Meer over Sarah van Soelen

LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde
LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
Lees alle artikelen over Sarah van Soelen