100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

Wolter Kroes laat emoties los: ‘Die uitspraak is mijn levensmotto geworden’

Wolter staat dit weekend op het podium tijdens een concertreeks die heel bijzonder is voor hem. Hij legt in een emotionele post uit waarom...

Wolter Kroes

Hij is te herkennen aan zijn altijd vrolijke pretoogjes en gezellige muziek: Wolter Kroes! De ‘Viva Hollandia’ zanger had uit een eerdere relatie al twee kinderen, maar die relatie hield helaas geen stand. Jaren later kwam Wolter zijn liefde, Tessa tegen. Zij had ook al twee kinderen. Samen kreeg het stel uiteindelijk nog een zoontje, Tom en daarmee komt de teller op 5. Wolter kan zijn geluk niet op met zoveel kinderen om hem heen.

Dankbaar

Morgen begint de jaarlijkse concertreeks van Holland zingt Hazes weer en Wolter is één van de artiesten die optreedt deze editie. Hij leerde André Hazes op jonge leeftijd kennen en hij heeft onvergetelijke momenten met de zanger mee mogen maken. Hij plaatste vandaag een prachtige foto uit oude doos met de overleden zanger.

‘De vele momenten dat we samen aan de bar zaten in Vinkeveen en over onze muziek praatten. De levensverhalen van Dré, waar we echt ontzettend veel lol om hadden met z’n allen. De momenten dat we samen voor twintig mensen Droomland stonden te zingen in de Plashoeve. Ja, we hebben veel meegemaakt’, schrijft hij.

‘Ik zal André altijd dankbaar blijven voor het feit dat ik in Ahoy zijn voorprogramma’s mocht doen, toen ik zelf nog aan het begin stond van mijn carrière. Ik kan wel zeggen dat er niet één artiest is geweest die mij zo heeft beïnvloed als André Hazes. En het allerbelangrijkste was een uitspraak die ik nooit ben vergeten. Ik had toen net mijn eerste single bij Red Bullet uitgebracht. Hij zei tegen mij:’ Wolter onthoudt alsjeblieft één ding; blijf altijd zoals je bent, zoals je nu bent. Hoe meer mens hoe meer fans. Die uitspraak is mijn levensmotto geworden en gebleven.’ Wat mooi en wat bijzonder dat Wolter nu André’s nummers zijn tijdens de concerten van Holland zingt Hazes.

Bron en Beeld: Instagram Wolter Kroes

Delen

Meer over Wolter kroes

Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
HEFTIG: Wolter Kroes betrokken bij auto-ongeluk 'rot geschrokken'
HEFTIG: Wolter Kroes betrokken bij auto-ongeluk ‘rot geschrokken’
Lees alle artikelen over Wolter kroes