100%NL Magazine Britt Dekker
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de liefdeswoning van Britt Dekker!

Samen met haar vriend Max woont Britt Dekker in een liefdeswoning in Amsterdam!

Britt Dekker

Nederland viel massaal voor de goedlachse en grappige Britt Dekker toen ze deelnam aan het programma Take me Out. Ze viel op door haar accent, haar spontaniteit én door deze bizarre uitspraak.

Vriend

Britt en Max leerden elkaar 8 jaar geleden kennen tijdens de opnames van het programma ‘Waar Rook is… Zijn Britt & Ymke.’ Max was de eindredacteur van het programma. “Ik had het zelf ook nooit verwacht, maar we zijn zo verliefd als wat”, vertelde de presentatrice in 2014. “Maar nu we inmiddels al bijna vier maanden samen zijn, voelt het verkeerd om er nog langer over te liegen. Max is mijn vriend en ik ben dól op hem. Ik heb zelfs al de sleutel van zijn huis gekregen.”

Liefdeswoning

De tijd vliegt aan ons voorbij, zo ook aan Britt. Ze is alweer 8 jaar samen met Max en de twee wonen ook alweer een tijdje samen in een prachtige woning in Amsterdam.

Het stel heeft een benedenwoning met daarachter een heerlijke tuin waar de hele dag de zon schijnt. Iedere ochtend ontbijten Max en Britt in hun royale woonkeuken, waar een glazen serre aan is gebouwd, genoeg lichtinval dus!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat Britt en Max hartstikke gelukkig zijn in deze mooie liefdeswoning, en dat ze er nog lang met veel plezier blijven wonen. Foto’s van de woning? Die zie je hier.

Beeld: ANP, Bron: Bekendeburen

Delen

Meer over Britt Dekker

WOW: Britt Dekker onthult gigantisch detail over bruiloft!
WOW: Britt Dekker onthult gigantisch detail over bruiloft!
Groot verlies voor Britt Dekker 'Geheel onverwachts overleden'
Groot verlies voor Britt Dekker ‘Geheel onverwachts overleden’
Lees alle artikelen over Britt Dekker