100%NL Magazine
Delen

Wordt dít de All You Need-opvolger van Robert ten Brink?

Zou Robert ten Brink dan toch het stokje doorgeven aan de volgende presentator?

Robert ten Brink

Robert ten Brink is bekend als Nederlands televisiepresentator. Oorspronkelijk was ten Brink acteur en was aangesloten bij theatergroep Splinter. De presentator is vooral bekend van het presenteren van Lingo, All You Need Is Love, Love Is In The Air en het Jeugdjournaal. In 2015 was ten Brink de presentator van The Passion in Enschede.  

All You Need Is Love

Al dertig jaar koppelt Robert ten Brink vrijgezellen aan elkaar, brengt hij exen samen en reist hij de wereld over om families te herenigen. Dit jaar wordt er opnieuw een kerstspecial van het programma uitgebracht. Afgelopen zomer werd bij Jan-Willem Start Op op NPO Radio 2 gezegd: “Robert ten Brink, u kunt uw spullen wel inpakken, want er is een nieuwe Cupido op de Nederlandse televisie. Er is een nieuwe Dr. Love, en zijn naam is Renze Klamer.” Een kijker van het programma van Renze is namelijk plotseling verliefd geworden op een zangeres die te gast was in zijn show. De kijker en de zangeres zijn nu al tweeënhalf jaar samen.

Opvolger?

Robert reageert op zijn mogelijke opvolger: “Renze? Echt waar?! Grappig. Ik denk dat hij daar zelf geen oren naar heeft eigenlijk, maar mijn zegen heeft hij hoor, veel plezier ermee…” Toch is stoppen voor de presentator nog lang niet aan de orde. Zo vertelt hij in een interview met weekblad Weekend “Dat ik 70 jaar wordt doet me niks. Het is een mooie datum om een leuk feest te geven, maar ik stort niet geestelijk in. En dat ze het misschien vijf jaar later ofzo weer eens oppakken. Maar wie dan? Ik zou het bij god niet weten eigenlijk…”, aldus Robert.

Bron: Shownieuws, Weekblad Weekend, NPO Radio 2. Header Beeld: Instagram Robert ten Brink.

Delen

Meer over Robert ten Brink

Robert ten Brink in diepe rouw
Robert ten Brink in diepe rouw “Hij was te ziek om door te kunnen”
Robert ten Brink deelt te schattig kiekje met kleinzoon
Robert ten Brink deelt te schattig kiekje met kleinzoon
Lees alle artikelen over Robert ten Brink