100pmagazine_sarahvansoelen
Zie ook:
Delen

WOW! Sarah van Soelen verrast haar volgers met dít nieuwe kapsel!

Wow! Sarah van Soelen gaat voor een compleet nieuwe look! Op haar Instagram Stories post Sarah foto's van het resultaat.

Sarah van Soelen

Sarah leerden we allemaal kennen door haar eerdere relatie met zanger André Hazes. Vanaf dat moment ging de media los en werd Sarah van Soelen op de voet gevolgd. Helaas voor dit stel heeft het niet lang mogen duren. Ondanks dat de twee het einde van hun relatie nooit bekend hebben gemaakt, weet iedereen dat ze niet meer samen zijn. Toch heeft deze influencer er veel fans erbij gekregen de afgelopen tijd!

Regelmatig deelt Sarah de leukste foto’s via haar social media. Zo straalt ze keer op keer in een bijzondere outfit, maakt ze jaloersmakende tripjes én zien we haar natuurlijk genieten van het leven.

Afgelopen week deelde Sarah nog een hele bijzondere foto met daarop drie generaties. Samen met haar moeder en haar oma stond Sarah op de foto.

Nieuwe look

Sarah verrast haar volgers geregeld met nieuwe looks en outfits, maar deze verandering hebben wij nog niet eerder gezien! Sinds gisteren gaat Sarah van Soelen namelijk niet meer als blondine door het leven. De beauty heeft zichzelf namelijk een nieuw kapsel aan laten meten en gaat nu door het leven als prachtige brunette! ‘Brownie baby’ schrijft ze bij de foto’s die ze op haar Instagram Stories postte.

Ook heeft ze de schaar in haar lange lokken laten zetten met heuse curtain bangs. Ook liet de brunette haar wenkies gelijk meenemen. Wat staat deze nieuwe look haar goed!

Benieuwd naar de nieuwe look van Sarah? Je ziet de foto’s hieronder:

100pmagazine_sarahvansoelen

100pmagazine_sarahvansoelen2

100pmagazine_sarahvansoelen3

Babygeluk

Sarah kan haar geluk niet op! Eind februari werd ze trotse tante van een prachtig neefje genaamd Novan James. Trotse tante Sarah deelde toen al te lieve foto’s en daarbij schreef ze: ‘Ik heb er een neefje bij. Is die zoet!’

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen.

Delen

Meer over Sarah van Soelen

LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde
LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
Lees alle artikelen over Sarah van Soelen