100%NL Magazine Yolanthe

Yolanthe Cabau straalt als nooit tevoren in prachtige outfit!

Yolanthe straalt! Een paar weken geleden werden Yolanthe en haar zoontje Xess getroffen door het coronavirus. Ze zijn dagen ziek geweest en we zijn daarom blij om te zien dat het weer goed met ze gaat!

“Vandaag is groen”

Yolanthe plaatst vandaag een foto waar de blijheid vanaf straalt. Het belangrijkste: Yolanthe is weer beter. Twee weken was ze nergens te bekennen op social media, maar vandaag is ze weer helemaal terug van weggeweest met haar groene outfit!

Gevloerd door Corona

Yolanthe en zoontje Xess werden beide getroffen door het coronavirus en hebben twee weken plat gelegen. Zoontje Xess knapte wat sneller op, maar Yolanthe is heel ziek geweest. “Xess en ik werden beiden gelijk erg ziek en hebben twee weken platgelegen”. Yolanthe vertelt dat ze werden besmet door een vriendin, ondanks te zijn gevaccineerd. Yolanthe denkt dat ze te hard heeft gewerkt de laatste tijd en er daarom meer last van had. Ze schreef daarover: “Misschien ook omdat ik zulke lange dagen gewerkt had. Nu, na ruim twee weken, gaat het weer veel beter met me. Ik ben veel afgevallen en voel me nog wel zwakjes en moe, maar dat is normaal”. Door de corona is Yolanthe ook enige tijd offline geweest op sociale media. Ze heeft zo’n twee weken niet geplaatst op haar Instagram.

Bron: RTL Boulevard, Beeld: Instagram