100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: ‘Daar heb ik altijd moeite voor gedaan’

Yolanthe en Wesley zijn al jaren uit elkaar, maar wat betekent dat voor de band tussen Wesley en Xess Xava? Yolanthe legt het uit.

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava. Yolanthe kreeg Xess Xava samen met Wesley Sneijder. De twee kregen in 2009 een relatie, trouwden een jaar later en in 2015 werd Xess Xava geboren. Helaas had het sprookje geen mooi einde, want Yolanthe en Wesley gingen in 2019 uit elkaar.

Gebroken huwelijk

In haar column voor het vrouwenblad Kek Mama vertelt Yolanthe over de band tussen Xess Xava en Wesley, want veel mensen denken dat zij elkaar niet of nauwelijks zien. ‘Dat Wesley en ik uit elkaar zijn, betekent niet dat Xess opgroeit zonder vader. Integendeel, ik stimuleer de band tussen Wesley en Xess enorm en ook tussen Wesley en zijn eerste zoontje Jessey. Daar heb ik eigenlijk altijd moeite voor gedaan omdat ik weet hoe belangrijk het voor die jongens is, ook qua ontwikkeling. Xess heeft nog nooit een verkeerd woord over zijn vader gehoord. Ik vind namelijk dat hij niet de dupe mag worden van ons gebroken huwelijk’, legt zij uit.

Twijfels

Xess Xava wordt zowel door zijn vader als moeder opgevoed. ‘Xess is 50% mij en 50% zijn vader. Wanneer hij op jonge leeftijd slechte dingen over zijn vader had gehoord, zou hij misschien gaan twijfelen aan een deel van zichzelf. Dit wil ik absoluut niet. Hij is een prachtig, lief en sterk kind en de band en liefde tussen hem en zijn vader hoort zo puur mogelijk te zijn. Ondanks mijn jeugd denk ik ook met liefde terug aan mijn vader. Ik wil dat Xess dit later ook doet als hij denkt aan zijn jeugd en de band met zijn vader.’ Het is natuurlijk heel fijn voor zowel Yolanthe en Wesley als voor Xess Xava dat zij allemaal zo’n goede band met elkaar hebben.

Bron en Beeld: Magazine Kek Mama

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: 'Daar heb ik altijd moeite voor gedaan'
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: ‘Daar heb ik altijd moeite voor gedaan’
OELALA: Yolanthe gespot met deze knappe man!
OELALA: Yolanthe gespot met deze knappe man!
Yolanthe viert bijzonder jubileum
Yolanthe viert bijzonder jubileum “Celebrating 3 years of love”
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau