100%NL Magazine Monique Westenberg Andre Hazes

ZIEN: André en Monique genieten als gezin van Sinterklaasintocht

Dit weekend kwamen Sint en zijn pieten weer in het land en daar genoten André en Monique samen met hun zoontje van. Mooi om te zien.

André en Monique

De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg is er een die veelbesproken wordt en niet heel stabiel is. Op de juicekanalen wordt veel gezegd en geschreven, maar nadat Monique haar verhaal heeft gedaan in LINDA., is het voor iedereen duidelijk hoe het zit tussen de twee. André en Monique zijn geen stel meer, maar zij zijn voor hun zoontje nog wel regelmatig samen als gezin. Denk aan vakanties, feestdagen, verjaardagen, bijzondere momenten en de intocht van Sinterklaas.

Sinterklaasintocht

Het afgelopen weekend kwamen Sint en zijn pieten weer aan in Nederland en dat is voor kleine kinderen iets geweldigs en groots om van dichtbij mee te maken. Samen met vrienden en kinderen stonden André, Monique en kleine Dré op een boot te wachten totdat de stoomboot met Sinterklaas en pieten langskwam. Op de story’s van zowel André als Monique, is te zien dat zij een geweldige dag hebben gehad met elkaar. De kinderen konden alles van dichtbij zien, kregen handen vol pepernoten en zongen samen liedjes. Mooi om te zien dat André en Monique het zo goed met elkaar hebben opgelost, want op zo’n bijzondere dag is het fijn dat Dré zijn vader én moeder bij zich heeft. Het geluk spat er vanaf.

Bron en Beeld: Instagram André Hazes en Monique Westenberg