100%NL Magazine Chantal Janzen
Delen

ZIEN: Dit zijn de leuke ouders van Chantal Janzen!

Chantal plaatste een foto op haar Instagram waarbij ze vertelt dat ze veel op haar ouders lijkt. Wat vinden jullie?

Chantal Janzen

Zingen, presenteren, meespelen in een musical en acteren…Chantal Janzen kan álles! Als Chantal Janzen niet aan het werk is, brengt ze tijd door met haar gezin. Ze is al jaren getrouwd met Marco en hebben samen twee prachtige kinderen: James en Bobby. Waar Chantal ook bekend om staat is haar eindeloze humor. Keer op keer krijgt ze haar volgers aan het lachen. Zoals als laatst: toen deelde ze een hilarische throwback waarbij haar man Marco het moest gelden. Je ziet die foto hier.

Ouders van Chantal

Vandaag deelt Chantal een foto samen met haar ouders op Instagram. Daarbij schrijft ze dat ze bepaalde trekjes die haar ouders hebben zelf ook heeft overgenomen. “Mijn 14 jarige zoon kon vanochtend uitslapen, hij begint pas het derde uur. Ondanks dat ik dat weet kom ik tòch drie kwartier voordat hij moet opstaan op zn kamer, maak de gordijnen open en vraag hem allerlei dingen.” Haar zoon reageerde ligt geïrriteerd: “Dat zeí ik toch net, en wat vráág je toch veel in de ochtend’.  Verder schrijft Chantal: “Eenmaal beneden dacht ik: Ok ik ben nu officieel mn ouders. Nu is dat niet erg, want ik heb een HELE leuke ouders, maar het was meer dat ik me deze momenten nog zó goed kan herinneren van vroeger, dat ik zelf die leeftijd had en dacht ‘waarom praten die mensen ‘s ochtends al tegen me’.”

Foto

Naast de innerlijke kenmerken zien wij duidelijk ook uiterlijke kenmerken die overeenkomen. Wat een knappe ouders heeft Chantal! Je ziet de foto hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen