Geraldine Kemper 100pmagazine
Zie ook:
Delen

ZIEN: Geraldine Kemper poseert topless op het water

Geraldine houd enorm van vrijheid en zij poseert dan ook regelmatig naakt, topless of met weinig kleding op Instagram...

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper woont er al jaren niet meer en komt er ook niet meer dagelijks, maar ze is er wel degelijk opgegroeid: Volendam! Samen met haar moeder Aaltje en zus Sophie woonde zij jaren in hartje Volendam. Geraldine won jaren geleden het programma ‘Sterretje Gezocht’, mocht onwijs veel klussen doen voor BNN, reisde de hele wereld over, maakte zelf verschillende programma’s en is vanaf vanavond te zien in ‘Het Perfecte Plaatje’. De presentatrice woont al een tijdje in Amsterdam en het Volendamse dialect is ook zo goed als verdwenen. Geraldine’s zus en moeder wonen overigens nog wel in het vissersdorp.

Topless

Geraldine is nog maar net terug van vakantie, maar zij houdt het vakantiegevoel graag nog even vast. De presentatrice was samen met haar vriend met de camper op reis en daar deelde zij veel vlogs van. Het zag er fantastisch uit. Op Instagram deelt Geraldine nu een foto, waarbij zij topless een boek leest. Deze foto straalt rust en vakantie uit. Heerlijk genieten van de zon, een goed boek en dat allemaal in een bootje op het water.

https://www.instagram.com/p/CwSDlxlo7k8/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Geraldine Kemper

Delen

Meer over Geraldine Kemper

ZIEN: Geraldine Kemper showt voor het eerst een foto van haar vriend Freek
ZIEN: Geraldine Kemper showt voor het eerst een foto van haar vriend Freek
Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: 'Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.'
Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: ‘Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.’
Lees alle artikelen over Geraldine Kemper