100%NL Magazine Jan Dulles Caroline
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan Dulles en Caroline delen bijzondere foto’s met gezin

Het afgelopen weekend werden in Volendam de Havenfeesten gehouden. Speciaal voor deze gelegenheid waren Jan en zijn gezin volgens de traditie geheel in Volendammer klederdracht gehuld.

Tijdens de Volendammer Havenfeesten speelde Jan een prominente rol. Zowel met zijn band de 3JS als zanger samen met het Volendams Operakoor. Van de repetities met dit beroemde koor deelde Jan onlangs nog een bijzondere video.

Volendammer klederdracht

Voor deze gelegenheid waren Jan en zijn gezin geheel in Volendammer klederdracht gehuld. Wat een prachtig gezicht! Vooral de kleine James is té schattig in zijn Volendammer pakje. Wat een cutie!

Afgelopen week deelde Caroline ook al een te lief kiekje van James in klederdracht. Volgers van Jan en Caroline kunnen er geen genoeg van krijgen, want de reacties op de pagina’s van Jan en Caroline stroomden binnen.

Benieuwd naar de foto’s? Je ziet ze hieronder:

https://www.instagram.com/p/Cb4q-bZMWNy/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Cb4U_ATsS8z/?utm_source=ig_web_copy_link

100pmagazine_jandulles_klederdracht2

100pmagazine_jandulles_klederdracht

Nieuw geluk

Na een loodzware periode na het plotselinge overlijden van dochter Donna, is er sinds afgelopen november weer een lichtpuntje bij in het leven van Jan en Caroline. Toen werd hun dochter Lina geboren.

De kleine Lina is een echte lachebek en tovert een glimlach op ieders gezicht. Het doet ons goed Jan en Caroline zo te zien genieten van Lina. Zo postte Caroline laatst een té lieve foto waarbij ze schreef: ‘‘Zij heeft de lach op haar gezicht’ zegt mijn schoonmoeder elke keer als ze Lina ziet. Het is ook echt zo. Dit meisje laat ons iedere dag genieten van haar mooie glimlach. Wij smelten daarvan.’

James Dulles

Natuurlijk is er ook nog James! De zoon van Jan en Caroline. James is inmiddels alweer 3 jaar oud en lijkt sprekend op zijn moeder met die mooie, donkere ogen.

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles en Caroline Mol.

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles