10pmagazine_jansmit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan Smit wordt verrast in Marbella!

Jan en Liza genieten momenteel van het zonnetje in Marbella. Plotseling wordt Jan compleet verrast op zijn vakantieadres!

Jan Smit

Het ligt nog bij veel mensen in het geheugen, het optreden van de 10-jarige Jan Smit. Kleine Jan zong toen samen met BZN-zangeres Carola Smit het nummer Mama, en werd in één klap een succes. Onlangs nog nam Jan zijn volgers 25 jaar mee terug in de tijd en deelde hij deze leuke foto.

De rest is geschiedenis. Inmiddels zijn we alweer 25 jaar verder en is Jan uitgegroeid tot een van de bekendste en populairste zangers van Nederland. En zingen is al lang niet meer het enige wat Jan kan, daarnaast neemt hij de presentatie van vele programma’s voor zijn rekening, kan hij acteren én zit hij in het bestuur van FC Volendam.

Bijzonder moment

Vandaag is een bijzondere dag voor Jan Smit. Vandaag is het namelijk precies 25 jaar geleden dat zijn leven totaal op zijn kop stond. Zijn CD-single ‘Ik zing dit lied alleen voor jou’ kwam meteen op de eerste plaats in de Top40 terecht. Terwijl Jan nietsvermoedend van het zonnetje in Marbella aan het genieten was, werd hij opeens compleet verrast. Op Instagram post Jan een leuke video van dit bijzondere moment. ‘Ik ben er stil van’ hoor je Jan in de video zeggen.

’25 jaar geleden dat mijn leven drastisch veranderde’

Bij de video schrijft jan: ‘Vanavond werd ik verrast in Marbella! Omdat het morgen precies 25 jaar geleden is dat mijn leven drastisch veranderde, kwamen Ome Cor, Alice, Aloys en Ron Buijs speciaal op bezoek om dit bijzondere moment samen te vieren… Wat een super leuke verrassing!!!’

Ook post Jan op zijn Instagram Stories dit leuke bericht uit de lokale krant van 25 jaar geleden. Zijn CD-single ‘Ik zing dit lied alleen voor jou’ kwam destijds meteen op de eerste plaats binnen in de Top 40. Jan was destijds nog maar 11 jaar oud.

100pmagazine_ajansmit

Felicitaties

Op Instagram stromen de felicitaties en gelukswensen voor Jan binnen. Zo schrijft iemand ‘Je verdient het! Na al die jaren waarin zooooveel gebeurt is sta je er nog steeds!! Chapeau en ontzettend veel respect. Op naar nog vele mooie jaren waarin we nog veel van je mogen genieten.’ Weer iemand anders schrijft ‘Gefeliciteerd met je 25 jarig jubileum.’

Gezin

Jan Smit is alweer 10 jaar getrouwd met zijn grote liefde: de Volendamse Liza. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie kinderen én hondje Rio!

Jan en Liza zijn ouders van drie prachtige kinderen: Fem, Emma en Senn. Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo zagen we de kids vorig jaar nog stralen voor de kerstboom en genoot het gezin Smit van een heerlijke vakantie op Bonaire. Ook staan Jan en zijn dochter Emma deze editie samen op de cover van 100%NL Magazine. Dat leverde niet alleen hele leuke kiekjes op, maar óók een bijzonder interview tussen vader en dochter. Dat lees je hier.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit.

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
Lees alle artikelen over Jan Smit