100pmagazine_juttaleerdam
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jutta Leerdam en zusjes springen gezamenlijk in bikini van rots

Jutta leerdam geniet momenteel van haar welverdiende vakantie op een tropisch eiland. Ook haar twee zusjes genieten met haar mee. In hun vrolijke bikini's springen zij hand en hand gezamenlijk het azuurblauwe water in!

Jutta Leerdam

Schaatster Jutta Leerdam ging met één missie naar de Olympische Spelen het afgelopen jaar: het felbegeerde goud halen op de 1000 meter. Het werd zilver. De Japanese Miho Takagi was nét iets sneller dan Jutta.

Na afloop was Jutta zichtbaar teleurgesteld: ‘Ik wilde dat goud, daarom baal ik’. Gelukkig heeft de teleurstelling nu plaats gemaakt voor trots en is Jutta maar wat blij met die zilveren plak. En terecht!

Outfits

Naast dat Jutta een ware verschijning is op de schaatsbaan is ze ook nog een heus stijlicoon! Regelmatig deelt de blonde schone dan ook de mooiste foto’s op haar Instagram waar haar volgers geen genoeg van krijgen. En geef ze eens ongelijk!

Zo plaatste Jutta de afgelopen weken nog een foto waarbij ze haar afgetrainde benen showde. Op de foto droeg ze een tanktop en een spijkershort, zelfs in de meest casual kleding weet Jutta te stralen. Koen is een gelukkig man!

Matchy bikini

Na een hele intense periode van veel trainen en presteren is het nu tijd voor ontspanning, en dus is Jutta op vakantie. Vanaf een zonnige en tropische bestemming deelt Jutta geregeld jaloersmakende kiekjes. Zo deelde ze onlangs nog deze prachtige plaatjes, waarin ze helemaal matchy matchy in een vrolijke bikini met bijpassende blouse poseert. Wat een beauty!

Goede genen

Ook de zusjes van Jutta zijn gezellig aanwezig op het tropische oord waar ze momenteel verblijven. En Jutta is niet de enige knappe dame in de familie, haar zussen Merel en Beaudine mogen er ook zeker zijn! De familie Leerdam heeft duidelijk sterke genen, deze dames zijn al net zo mooi als hun schaatsende zus!

Jump!

Op Instagram post Jutta een vrolijke video, waarin zij en haar zusjes gezamenlijk in hun bikini van een rots het azuurblauwe water in springen. Bij de video schrijft Jutta ‘So blessed to have you by my side #sisters’.

https://www.instagram.com/p/CcDwYQ4OGhg/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Prachtig liefdesnieuws voor Jutta en Jake Paul: 'Onze grootste dromen zullen uitkomen'
Prachtig liefdesnieuws voor Jutta en Jake Paul: ‘Onze grootste dromen zullen uitkomen’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam