100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

LEZEN: Katja Schuurman: ‘Ik word daar heel verdrietig, gefrustreerd en boos van’

Hoewel Katja zich nooit ergens wat van aantrekt en de roddels liever ontwijkt, vertelt zij nu een keer hoe het echt zit.

Roddels

Katja Schuurman laat roddels altijd maar voor wat ze zijn en reageert daar liever nooit op. Gewoonweg omdat zij zelf beter weet en het liever niet leest. Het is alleen zo, dat je er soms niet aan ontkomt. Zo kwam zij nu iets tegen waar zij eigenlijk echt even op wilde reageren. ‘Het is ook niet zo dat wat ik nu heb gelezen wat er gisteravond gebeurd zou zijn, dat het een ergere leugen is dan al die andere, maar het is een beetje de optelsom. Een opeenstapeling van wel héél veel onzin’, vertelt zij in haar Instagramstory. Op Instagram plaatste een jongen een filmpje waarin Katja te zien is en zogenaamd smeekt of zij met één van de jongens op de foto mocht. Om dit filmpje is nu veel commotie en dat is voor Katja de druppel die de emmer doet overlopen. Het verhaal ging namelijk heel anders dan nu wordt laten zien.

Online video

In haar Instagramstory vertelt Katja de waarheid en wat er aan de foto vooraf ging. Samen met vriendinnen was zij aan het eten en tijdens het diner sprak een man hun aan, om vervolgens een emotioneel verhaal te vertellen. De man vroeg Katja om met zijn zoon en stiefzoon op de foto te gaan en dat heeft Katja, hoe vriendelijk zij is, gelijk gedaan. ‘Wat deze jongens dan bezielt… Hoe voelen jullie je dan over jezelf? Ben je blij? Voel je je misschien niet een klein beetje bezwaard om over iemand die tijd neemt voor je vader zo’n lulverhaal online te zetten?’ vraagt zij zich boos af.

Emoties

Katja wilde nu eens laten weten hoe zij zich over dit soort roddels voelt. ‘Ik dacht, ik wil eigenlijk toch maar even delen wat het met mij doet en dat ik daar heel verdrietig van word, gefrustreerd, boos: dat soort emoties‘. Katja snapt niet dat mensen zomaar dit soort leugens de wereld inbrengen en dat alle sites dat vervolgens gelijk overnemen. ‘Zullen we dat eens anders doen?’, zegt zij gefrustreerd.

De maat is vol

Nadat Katja vertelde wat er allemaal was gebeurd, zegt zij: ‘Ik ben ook geen nymfomaan. Ik heb wel kinderen, hele leuke kinderen, misschien leuk om daar ook eens aan te denken. Ik heb een hele leuke familie, hele leuke vrienden en ben nu gelukkig met iemand die mijn leven leuker maakt dus ja, ik twijfel of ik dit moet posten. Maar ik ga het wel doen, want mag het een keer klaar zijn met al dat gelul en stemmingmakerij en mij afschilderen als iemand die ik echt niet ben?’. Voor Katja is de maat bij deze duidelijk vol.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman