ZIEN: Kim en Jaap beleven droomvakantie in New York
Delen

ZIEN: Kim en Jaap beleven droomvakantie in New York

Aan de foto's te zien, hebben Kim en Jaap een geweldige vakantie gehad met hun vrienden die in New York wonen. Wat een ervaring!

Gezin

Kim Kötter en Jaap Reesema zijn ondertussen alweer 10 jaar super verliefd. Het stel is in 2018 getrouwd in Tirol en samen hebben zij drie zonen, genaamd MuckYoup en Ted. In huize Kötter-Reesema lijkt de zon altijd te schijnen. Aan de filmpjes te zien die Kim en Jaap delen, kunnen de jongens het allemaal goed met elkaar vinden en daar kunnen Jaap en Kim natuurlijk alleen maar blij mee zijn. Momenteel moeten zij hun kinderen een paar dagen missen, want Kim en Jaap genieten met elkaar in New York.

New York

Kim en Jaap zijn al een paar dagen volop aan het genieten van een citytrip naar het verre New York. Het stel was op bezoek bij vrienden, die al jaren in de stad wonen. Kim deelt een reeks foto’s op Instagram, waarop duidelijk te zien is dat zij het onwijs fijn hebben gehad met elkaar. ‘We hebben echt genoten van de mooie gesprekken, veel teveel fantastisch eten, heel veel stappen gezet en super hard gelachen en zelfs gedanst. We zijn kilo’s aangekomen. En hebben gewoon niet geshopt. Geen tijd voor. Leefden van ontbijt naar lunch naar diner. Maar wel echt alles uit de dagen gehaald. Heel veel gezien van NY’, schrijft Kim. In Kim’s story hebben wij al voorbij zien komen dat zij ook in twee hele speciale restaurants heeft gegeten, waar zij per toeval een reservering konden maken. Kim schreef deze avonden over de grote belevenis.

Vriendschap

De vriendschap tussen Kim en Jaap en Chantal en Maykel is er één waar het stel blij mee mag zijn en trots op mag zijn. ‘We houden van jullie!!! We zijn echt enorm trots op jullie gezin. Super bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! Ik voelde me echt net Annie. In zo’n zacht bed in de enorme stad met ervaringen die ik nooit meer mee zal maken. En Jaap heeft nog buikpijn van al het eten en het lachen’, eindigt Kim haar bericht. Wat hebben zij een geweldige trip beleefd met elkaar.

https://www.instagram.com/p/CjkFq8uo5Ac/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter.

Delen