100%NL Magazine Kim Kotter
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kim Kötter en Jaap Reesema beleven emotioneel moment

Een emotionele dag voor Kim Kötter (39) en Jaap Reesema (37). Vanmorgen hebben Kim en Jaap hun middelste zoontje Youp naar de kleuterschool gebracht. Youp is namelijk vier jaar geworden en dat betekent een volgende fase in zijn leven.

Drie zoons

Kim en Jaap hebben een prachtig gezin met drie schatten van zonen. Muck is de oudste zoon van het stel. Daarna werd zoontje Youp (4) geboren en in februari vorig jaar kwam de derde zoon Ted (1) ter wereld. De kleine Ted kwam even later dan gepland, maar de bevalling ging heel goed. In een video deelt Kim haar bevallingsverhaal. Zeker het kijken waard!

Familie van vijf

Muck en Youp zijn via ivf verwekt. De derde zwangerschap van Kim was dus heel onverwacht, maar een groot cadeau. Sinds vorig jaar zijn ze een familie van vijf. En gelukkiger dan ooit!

‘Kind 2 naar de kleuterschool’

Voor het eerst naar school is natuurlijk een hele spannende gebeurtenis. Niet alleen voor de kindjes zelf, maar ook voor de ouders. Hierover zegt Kim op Instagram Stories: ‘Papa & mama hebben vanochtend Kind 2 naar de kleuterschool gebracht. Gelukkig hebben we Teddy nog.’ Gelukkig was het geen dramatisch gebeuren volgens Kim. ‘Ging vandaag super goed. En grote broer Muck die hem super helpt. Overigens wilde Ted ook graag naar school.’

Spannend

Op Instagram Stories post Kim een video van deze bijzondere gebeurtenis. Daarbij schrijft ze: ‘Wennen op school….Youp was zo zenuwachtig… Muck nam de taak van grote broer zo lief op zich..’ Daarin zie je heel lief hoe de oudste broer Muck zijn jongere broertje Youp bij de hand neemt. Ook schrijft Kim ‘Denken jullie dat ik al heimwee heb naar kleine Youpie? Nog een paar minuten 3. Pfffff.’

Benieuwd naar de beelden? Je ziet het hieronder:

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter.

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter