ZIEN: Leco van Zadelhoff en Carlos vieren jubileum met bijzonder bericht

ZIEN: Leco van Zadelhoff en Carlos vieren jubileum met bijzonder bericht

Leco en Carlos zijn al heel wat jaren een stel en bij een bijzonder jubileum staat de stylist graag even stil. Wat mooi dit...

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is bekend als Nederlands stylist, televisiepresentator, visagist en schrijver. Hij is tegenwoordig wekelijks te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. Ook is hij de vaste visagist van verschillende BN’ers. Leco’s beste vriendinnen Leontine Ruiters en Caroline Tensen zitten regelmatig bij hem in de stoel en daar deelt hij op Instagram vaak foto’s van.

Bijzondere reis

Leco is alweer heel wat jaren gelukkig met zijn partner, Carlos. 7,5 jaar om precies te zijn. Leco en Carlos steunen elkaar door dik en dun en zij maken de mooiste momenten met elkaar mee. Vandaag zet Leco zijn vriend in het zonnetje. Hij deelt een foto van 7,5 jaar geleden en daarbij schrijft hij: ‘TBT…elkaar net kennen … nog een beetje de kat uit de boom kijken .. wennen! 7.5 jaar geleden tijdens het concert van Adele! Wat een reis. Love you! X.’ Wat bijzonder dit. Hopelijk komen daar nog heel veel jaren bij.

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff