Leco deelt foto van knappe dochter en wordt overladen met complimenten
Zie ook:
Delen

Leco deelt foto van knappe dochter en wordt overladen met complimenten

Leco is ongelooflijk trots op zijn dochter. Hij plaatst nu dan ook een prachtige foto met haar op Instagram en daarbij schrijft hij een hele mooie tekst.

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is bekend als Nederlands stylist, televisiepresentator, visagist en schrijver. Hij is tegenwoordig wekelijks te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. Ook is hij de vaste visagist van verschillende BN’ers. Leco’s beste vriendinnen Leontine Ruiters en Caroline Tensen zitten regelmatig bij hem in de stoel en daar deelt hij op Instagram vaak foto’s van.

Dochter Robbie

Leco is sinds 2016 samen met zijn grote liefde Carlos, maar daarvoor heeft de visagist negentien jaar lang een relatie gehad met Rob Sintenie. Met hem kreeg Leco zijn dochter Robbie. Rob, Robbie’s biologische vader, overleed twee jaar geleden op jonge leeftijd. Dit is en blijft een enorm gemis voor zowel Leco als hun dochter Robbie.

Complimentjes

Leco ging dit weekend samen met zijn dochter naar de première van Frozen de musical. Vader en dochter zagen er echt prachtig uit. Zij poseerden samen voor de camera en Leco schrijft: ‘Over de top trots op mijn mooie lieve knappe dochter!!! Gekleed in Claes Iversen. Onderweg naar de premiere van Frozen de musical. Ik weet zeker dat papa Rob op een wolkje trots is als een pauw!!! Love you Robbie… #trotsalseenpauw.’

Onder deze foto ontvangt Leco ongelooflijk veel lieve reacties. ‘Oooh ik vind jullie zo knap’, schrijft Chantal Janzen. ‘Wauw, ze wordt steeds mooier, kun je echt trots op zijn’ en ‘Wat zien jullie er allebei mooi uit. Prachtig. En kan me voorstellen dat je trots bent lieve Leco. WOW!!!’, reageren twee andere volgers. Het is inderdaad een hele mooie foto en wat is Robbie toch knap!

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff

Delen

Meer over Leco van Zadelhoff

FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: 'Ik moet hier van huilen'
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: ‘Ik moet hier van huilen’
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff