100%NL Magazine Loiza Lamers
Zie ook:
Delen

ZIEN: Loiza Lamers viert jubileum en zet vriend in het zonnetje!

Het model is dolgelukkig met haar vriend Jelle Ploeg en dat nu al een jaar lang!

Openhartig over liefdesleven

In haar Videoland-documentaire Altijd al Loiza, die in oktober 2021 verscheen, vertelde Loiza voor het eerst openhartig over haar liefdesleven. Ze gaf aan in het verleden verdrietig te zijn geweest om het feit dat ze de ware nog niet was tegengekomen, maar daar is gelukkig veel verandering in gekomen. Loiza is namelijk smoorverliefd op de Amsterdamse Jelle Ploeg. Dit maakte ze een tijdje terug bekend met een kussende fotoop Instagram.

Samenwonen

Loiza Lamers en haar vriend Jelle Ploeg hebben een grote stap gezet in hun relatie. De twee hebben namelijk een huis gekocht samen! Het model deelde het heugelijke nieuws op Instagram. Daarbij zei ze: ‘The next chapter…Ons leven samen is vanaf het eerste moment een feestje en liefdevol avontuur… En vanaf vandaag mogen wij dit avontuur voortzetten, want wij hebben samen een huis gekocht! Dankbaar voor dit moment en voor jou.’

1 jaar samen!

Om haar jubileum te vieren deelt ze de leukste momenten met Jelle op haar Instagram. Daarbij schrijft ze: “365 dagen verkering. Wat gaat de tijd hard maar wat hebben we het fijn!”, schrijft de blondine bij een slideshow van leuke foto’s en video’s van het stel. “Een relatie is leuk, fijn, hard werken, soms frustrerend en vermoeiend. Hou van jou moppiee.” Je ziet het bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/Ch3_SK8Drae/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Loiza Lammers

Delen

Meer over Loiza Lamers

ZIEN: Loiza Lamers deelt smoorverliefde foto's met haar vriend Jelle
ZIEN: Loiza Lamers deelt smoorverliefde foto’s met haar vriend Jelle
VIDEO: Loiza Lamers knipt lange lokken af en gaat voor kort kapsel
VIDEO: Loiza Lamers knipt lange lokken af en gaat voor kort kapsel
Lees alle artikelen over Loiza Lamers