100%NL Magazine Luca Borsato
Delen

ZIEN: Luca Borsato uit liefde naar Leontine Ruiters!

Het zijn geen makkelijke tijden voor Leontine. Gelukkig heeft ze veel steun aan haar kinderen...

Relatiebreuk Leontine en John

Wat begon als een mooie relatie is nu toch echt tot een einde gekomen. Aan RTL Boulevard laat John Huiberts weten dat hij en Leontine uit elkaar zijn.‘Laat ik het zo zeggen: we hebben in goed overleg besloten om niet meer samen te zijn. Het is een keuze van ons beide en er is niks voorgevallen’, aldus John.

Luca Borsato

Luca Borsato is de oudste zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters. Momenteel focust Luca zich volledig op zijn eigen muziek en dat lijkt de goede kant op te gaan. De liefde voor muziek zit dus echt in de genen. Luca bracht laatst zelfs al zijn eigen nummer uit. Dit deed hij samen met een klein groepje vrienden, aangezien meerdere mensen de samenwerking met Luca abrupt stop hadden gezet, vanwege het feit dat zijn vader slecht in het nieuws kwam. Luca kreeg daardoor zelfs haat- en doodsbedreigingen, maar hier is hij sterker uitgekomen.

Steun voor zijn moeder

Gelukkig voor Leontine, ontvangt ze de nodige steun van haar kinderen. Zoon Luca deelt maar al te graag zijn liefde voor zijn moeder. Op Instagram schrijft hij: “Moederliefde” en deelt daarbij een prachtige foto van moeder en zoon. Ook zijn volgers reageren enthousiast. Zo schrijft iemand: “Liefde die nooit stopt.” Je ziet de foto hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Luca Borsato

Delen

Meer over Leontine Ruiters

GEZELLIGHEID: De Borsato's feesten er samen op los
GEZELLIGHEID: De Borsato’s feesten er samen op los
LEZEN: Leontine Ruiters schept duidelijkheid over liefdesleven
LEZEN: Leontine Ruiters schept duidelijkheid over liefdesleven
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters