100%NL Magazine Natasja Froger
Zie ook:
Delen

ZIEN: Natasja Froger deelt onherkenbare foto uit jeugd

De altijd goedlachse presentatrice deelt een foto van heel wat jaren geleden. Door haar kapsel is zij bijna niet te herkennen.

Blonde lokken

Natasja Froger kennen we natuurlijk allemaal als de vrolijke, meelevende presentatrice met haar lange, blonde haren. Zo nu en dan deelt Natasja wat foto’s uit de oude doos op Instagram, maar veel berichten zijn van de momenten die zij  meemaakt op haar werk en met haar grote familie. Nu deelde zij weer eens een foto van zichzelf als klein meisje, maar wanneer haar naam niet boven de foto stond, hadden wij haar niet herkend. ‘En dan kom je opeens weer een foto uit je jeugd tegen’, schrijft zij eronder.

Meisje-meisje

Aan het kapsel van Natasja te zien, hield zij vroeger niet van meisjeskapsels met lange vlechten, krullen en haarbanden. ‘Lekker kort koppie, want ik was niet echt een “meisje-meisje”’, laat zij weten. Waar zij wel gek op was, zijn dieren. ‘Altijd met dieren bezig en mijn pony was mijn alles’. De liefde voor paarden heeft zij duidelijk doorgegeven aan haar kinderen en kleinkinderen. Danny Froger zijn dochtertje Fallon is nu al gek op paardrijden en rijdt zelfs al af en toe een klein rondje. Hoe leuk zou het zijn als oma over een tijdje een rondje op een paard maakt samen met haar kleindochter?

https://www.instagram.com/p/ChIE7jYsts9/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Natasja Froger

Delen

Meer over Natasja Froger

Natasja Froger stralend in sexy bruidsjurk 'Nog elke dag gelukkig'
Natasja Froger stralend in sexy bruidsjurk ‘Nog elke dag gelukkig’
René en Natasja Froger over nieuw gezinslid: 'Helemaal verliefd'
René en Natasja Froger over nieuw gezinslid: ‘Helemaal verliefd’
Lees alle artikelen over Natasja Froger