100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

ZIEN: Op deze foto van vroeger is James écht een kopie van Caroline

Dat James op zijn moeder lijkt, is al wel duidelijk. Nu deelt Caroline een foto van vroeger, maar daar zien wij, behalve het feit dat Caroline een meisje is, alleen maar gelijkenissen.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Ze heeft een heel fijn gezin, een eigen bedrijf met haar vriendin en ze is druk aan de slag als influencer. Een powervrouw!

Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen samen met hun kinderen op de dijk in Volendam.

Terug in de tijd

Caroline gaat regelmatig terug in de tijd, door foto’s te delen van haar overleden dochter Donna, of een foto van haar en Jan een aantal jaar terug. Dit keer ging zij wel héél ver terug in de tijd. Caroline deelde een zwart-wit foto van zichzelf als 7-jarig meisje. ‘Een leuke foto in onze plaatselijke krant deze week. Ik won als 7 jarig meisje een kleurwedstrijd. Ik weet het nog als de dag van gisteren… kun je nagaan wat een indruk dat heeft gemaakt.’, schrijft zij eronder. Wat ons en Caroline’s volgers als eerste opvalt, is dat James écht een kopie van zijn moeder is. De kleine jongen lijkt altijd al op Caroline, maar nu wij deze foto van Caroline als klein meisje zien, lijkt het bijna een kopie te zijn.

Bron en Beeld: instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt emotioneel bericht: 'Vergeten doen we haar nooit'
Caroline Mol deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten doen we haar nooit’
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Lees alle artikelen over Caroline Mol