100pmagazine_roxeannehazes
Delen

ZIEN: Roxeanne Hazes deelt romantische zoenfoto met haar Erik!

Wij genieten volop van dit heerlijke koppel!

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is de dochter van zanger André Hazes sr. en Rachel. Ook heeft Roxeanne nog een broertje uit dat huwelijk, André. Roxeanne heeft op zijn zachtst gezegd een heftige jeugd achter de rug. Haar vader overleed op jonge leeftijd en met haar moeder heeft ze niet altijd een goede band gehad.

Erik en Fender

Degene die altijd voor Roxeanne klaar staat, alles voor haar betekent en haar grote liefde is, is Erik Zwennes. Het stel is meer dan 6 jaar samen. Van trouwen is het helaas nog niet gekomen, maar Roxeanne en Erik zijn al jaren verloofd. Na hun verloving werd hun zoontje Fender geboren en daarna begon de pandemie. Het stel heeft alle tijd en geniet vooral van alle momenten die zij samen beleven. Roxeanne en Erik trekken er dagelijks op uit met hun zoontje en zo maken zij de leukste dingen mee met elkaar. Hier delen zij veel foto’s van en daar lijken hun volgers van te smullen. Prachtig gezin.

Romantische foto

Eerder deze week deelde Roxeanne Hazes een romantische foto samen met haar Erik. Daarbij schrijft ze: “Met jou is het in principe altijd weekend.” Wat een heerlijk koppel is het ook. Haar volgers reageren ook enthousiast. Zo schrijft er iemand: “Couplegoals” en iemand anders schrijft: “Heerlijk!! Wat zijn jullie een lief stel!!.” Je ziet de foto hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes