ZIEN: Toscaanse bruiloft voor Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

ZIEN: Toscaanse bruiloft voor Suzan en Freek

Suzan en Freek zijn afgelopen weekend naar Italië gevlogen, om daar te gast te zijn bij een sprookjesachtige bruiloft. Misschien hebben zij hier ook nog wat ideetjes opgedaan voor hun eigen bruiloft.

Bruiloft

Suzan en Freek vlogen afgelopen weekend naar het zonnige Italië voor een bruiloft. Nog niet de bruiloft van hunzelf, maar een van vrienden. Dit sprookje vond plaats in een prachtig kasteel in Toscane. ‘Toscaanse bruiloft vandaag (geen zorgen, niet die van onszelf)’, schreven zij bij de super mooie foto. Echt een droombestemming om elkaar het jawoord te geven. Misschien doen Suzan en Freek hier zelf ook wel wat ideetjes op voor hun eigen bruiloft. De locatie, het eten en het weer zit alvast mee.

Aanzoek

Suzan en Freek zitten samen al weken op een roze wolk, want ongeveer een maand geleden ging Freek op zijn knieën voor Suzan. Op de vraag of zij met hem wilde trouwen, zij Suzan heel hard ‘JA’. Het stel genoot van een paar dagen rust en vakantie in Berlijn. Tussen al het lekkere eten en de mooie bezichtigingen door, heeft hij haar ten huwelijk gevraagd. Een romantisch moment dat Suzan altijd bij zal blijven.

https://www.instagram.com/p/ChP94c-MnCQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek.

Delen

Meer over Suzan en Freek

Wegsmelten bij de verliefde vakantiefoto's van Suzan en Freek
Wegsmelten bij de verliefde vakantiefoto’s van Suzan en Freek
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Lees alle artikelen over Suzan en Freek