100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

ZIEN: Wolter Kroes deelt uniek kiekje van 21-jarige dochter

Wolter en Tessa hebben samen een groot gezin met vijf kinderen. De zanger deelde nu een te leuke en unieke foto van zijn lieve dochter.

Wolter Kroes

Hij is te herkennen aan zijn altijd vrolijke pretoogjes en gezellige muziek: Wolter Kroes! De ‘Viva Hollandia’ zanger had uit een eerdere relatie al twee kinderen, maar die relatie hield helaas geen stand. Jaren later kwam Wolter zijn liefde, Tessa tegen. Zij had ook al twee kinderen. Samen kreeg het stel uiteindelijk nog een zoontje, Tom en daarmee komt de teller op 5. Wolter kan zijn geluk niet op met zoveel kinderen om hem heen.

Dochter Sue

Wolter is actief op Instagram en hij deelt dagelijks foto’s en video’s waarop te zien is dat hij zingt, of andere leuke dingen doet. Zijn zoon Tom komt ook regelmatig in beeld, maar de rest van zijn kinderen zien wij niet veel voorbijkomen. Deze week vierde één van de vijf kinderen van Wolter en Tessa haar verjaardag en daarom plaatste Wolter een prachtige foto op Instagram. ‘Wat zijn we ongelofelijk trots op hoe je alles aanpakt en vooral hoe je samen met Max in het leven staat. Lieve globetrotter we houden van je’, schreef hij erbij. Wat een ongelooflijk leuke foto is dit zeg.

Benieuwd hoe Sue eruitziet? Je ziet het op de onderstaande foto.

https://www.instagram.com/p/CyQPQZNM8sw/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Wolter Kroes

Delen

Meer over Wolter kroes

Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat emoties los: 'Die uitspraak is mijn levensmotto geworden'
Wolter Kroes laat emoties los: ‘Die uitspraak is mijn levensmotto geworden’
Lees alle artikelen over Wolter kroes