100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zo verliep de vlucht van Caroline Mol met kinderen

De vakantie van Jan en Caroline zit er alweer op, maar dat is gelukkig geen reden om te stoppen met heerlijke vakantiefoto's. Het lijkt wel alsof de kinderen steeds liever worden..

Griekenland

De vakantie is voor Jan en Caroline alweer een paar dagen voorbij. Zij vertrokken zo’n twee weken geleden met het gezin naar de Griekse zon. Samen hebben zij drie verschillende eilanden bezocht, maar van veel sightseeing is het niet gekomen, schreven Jan en Caroline vorige week bij hun foto’s. De vakantie stond vooral in het teken van relaxen en genieten van elkaar en van de kinderen. Caroline deelde veel vakantiefoto’s van de kinderen. Nu plaatst zij een foto van James en Lina in het vliegtuig. ‘Daar zitten ze… mijn poepies in dat grote vliegtuig’, schrijft zij bij de heerlijke foto.

Vlucht

Een vlucht van 3 uur is met kleine kinderen altijd een gok. Je weet niet of zij zullen huilen, slapen of juist hartstikke vrolijk zijn. Dat laatste was bij de kinderen van Jan en Caroline het geval, maar dat kon ook niet anders. ‘James maakt er niets van, die speelt een spelletje, maakt een tekening en kijkt een filmpje op zijn iPad. Lina daarentegen heeft geen één minuut stil gezeten. Niet huilen maar gewoon lekker druk’. Een 3 uur durende rit maakt toch iedereen vrolijk, wanneer je deze kinderen voor je hebt? Hoewel de vakantie heel fijn was, is het voor het hele gezin ook wel weer fijn om thuis te zijn. ‘Deze twee zijn weer blij dat ze terug zijn ook. Ze spelen al een paar dagen met AL hun speelgoed’, schrijft Caroline. Wij kunnen echt geen genoeg van James en Lina krijgen..

https://www.instagram.com/p/ChEzmumsSoP/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt emotioneel bericht: 'Vergeten doen we haar nooit'
Caroline Mol deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten doen we haar nooit’
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Lees alle artikelen over Caroline Mol