100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

ZIEN: zongebruinde Kees Tol deelt subtropische selfie

Kees Tol heeft zijn koffers gepakt en geniet momenteel van de zomerzon. Op Instagram post de zongebruinde Kees een selfie.

Transformatie

Kees Tol kennen we natuurlijk allemaal als die vrolijke en humoristische presentator die bij iedereen een lach op het gezicht krijgt.

Een tijdje geleden deelde Kees een bizarre transformatie van zichzelf op social media. Hij schreef bij de voor- en nafoto’s: ‘In die tijd bestond er ook ‘de pizza Kees Tol deze werd geserveerd in de lokale pizzeria in Volendam. Daar at ik standaard zo’n 2 keer per week en om me te bedanken en te eren vernoemde ze een pizza naar me…’

Benieuwd naar hoe Kees er 10 jaar geleden uit zag? Dat zie je hier!

Volendam

Als presentator van het programma VT wonen is Kees Tol de hele dag omringd door de mooiste huiskamers, keukens, slaapkamers noem het maar op. Kan ook niet anders dat Kees zelf ook een stijlvol huis heeft.

Vorig jaar besloot Kees zijn hele huis te gaan verbouwen en het resultaat mag er zijn! Op zijn Instagram deelde Kees een aantal jaloersmakende kiekjes van zijn woning. Want wow: wat is het mooi geworden bij Kees!

Subtropische selfie

Kees is momenteel ultiem aan het genieten op het zonnige eiland Curaçao. De afgelopen week trakteerde hij zijn volgers geregeld op jaloersmakende kiekjes en video’s. Met een helderblauwe zee op de achtergrond, deelt een zongebruinde Kees een selfie.

Op Instagram stromen de reacties binnen. Zo schrijft Wendy van Dijk ‘Wat heerlijk!! Geniet’. Een andere volger schrijft ‘Leuke foto! Kees, veel plezier! Lekker genieten!’

Benieuwd naar de selfie? Je ziet het hieronder:

https://www.instagram.com/p/CbnWVP9LQfp/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol.

Delen

Meer over Kees Tol

ZIEN: Stralende Kees Tol deelt prachtige bruiloftfoto
ZIEN: Stralende Kees Tol deelt prachtige bruiloftfoto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Lees alle artikelen over Kees Tol