100%NL Magazine Chantal Janzen samengesteld gezin
Zie ook:
Delen

AAWH: Zo ziet de kleinzoon van Chantal Janzen er nu uit

Chantal Janzen werd tijdens de zomer van 2022 voor de eerste keer (bonus)oma. Haar kleinzoon, Sol, groeit inmiddels als kool!

Samengestelde gezin

Het gezin van Chantal en Marco is er een die ongelooflijk hecht is, maar wel samengesteld. Uit een eerdere relatie kreeg Marco twee dochters en een zoon. Ondertussen is hij al jaren gelukkig met Chantal en heeft hij nog twee zoons gekregen. Tussen alle kinderen zit veel leeftijdsverschil, maar dat lijkt niets uit te maken. Alle kinderen zijn super gehecht aan elkaar en het gezin doet vaak leuke dingen samen.

Oma Chantal

In 2022 werd bekend dat Chantal Janzen en Marco Geeratz voor de eerste keer oma en opa zouden worden. Esmee Geeratz, Marco’s oudste dochter en Chantal’s stiefdochter, is tijdens de zomer van 2022 bevallen van een zoontje, Sol Zion van den Ende. Esmee en Vincent van den Ende wonen al een langere tijd samen in Amerika, want Vincent heeft hier zijn werk als dj en producer.

Groeit als kool

Inmiddels nadert Sol alweer zijn tweede verjaardag en groeit hij als kool. Het te schattige mannetje met zijn blonde haartjes weet ieders hart te veroveren. We kunnen ons goed voorstellen dat Esmee en Vincent dol zijn op hun kleine man en dat Chantal en Marco de allerleukste opa en oma zijn

100%NL Magazine kleinzoon Chantal Janzen

 

Bron en Beeld: Instagram Esmee Geeratz

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen