LEZEN: Zoon van Martijn Krabbé vertelt hoe het nu met zijn vader gaat
Zie ook:
Delen

LEZEN: Zoon van Martijn Krabbé vertelt hoe het nu met zijn vader gaat

Na maanden van stilte krijgen wij gelukkig weer een gezondheidsupdate.

Martijn Krabbé

Martijn Krabbé is bekend als Nederlands televisie- en radiopresentator. Velen zullen hem kennen als presentator van ‘The Voice Of Holland’ en ‘Kopen Zonder Kijken’. Naast zijn liefde voor televisieprogramma’s maken, zitten zijn 5 grootste liefdes thuis. Uit een eerdere relatie met Amanda Beekman kreeg Martijn 4 kinderen. Inmiddels is de presentator alweer een paar jaar hartstikke gelukkig met zijn liefde Deborah. Met haar is hij in 2019 getrouwd. Samen vormen zij een prachtig gezin van 6.

Vorm van kanker

Eerder dit jaar liet Martijn heel Nederland schrikken, toen hij bekendmaakte dat er een vorm van kanker bij hem is gevonden. ‘Dat is treurig nieuws maar ik zie ook genoeg kansen hier iets mee te doen. Zo liggen er nog meerdere behandelopties’, zei hij destijds. Twee maanden geleden gaf Martijn een gezondheidsupdate en dat doet zijn zoon nu.

Gezondheidsupdate

Bickel Krabbé vertelt voor de camera van Shownieuws over zijn vaders gezondheid: ‘Naar omstandigheden gaat het goed. Hij wil zelf niet heel veel kwijt over zijn medische toestand, dus dat respecteer ik ook. Alles wat hij wil dat mensen weten, staat in zijn Instagram-post. We hebben veel steun aan elkaar, zien en spreken elkaar veel. Naar omstandigheden gaat het goed. Het is mooi om te zien hoeveel mensen om hem geven, bezorgd zijn en er op reageren. Ik heb wel een paar mooie reacties voorbij zien komen.’

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Martijn Krabbé

Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: 'Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb'
Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: ‘Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb’
Heftig nieuws voor Martijn Krabbé: 'Er is bij mij een vorm van kanker gevonden.'
Heftig nieuws voor Martijn Krabbé: ‘Er is bij mij een vorm van kanker gevonden.’
Lees alle artikelen over Martijn Krabbé