100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!

Zo vader zo zoon! Simon Keizer en Joa hebben beide een gedeelde liefde voor muziek.

Simon Keizer

Al vanaf jongs af aan wist Simon Keizer het al: ik wil zanger worden. Die droom is dan ook zeker in vervulling gegaan, want Simon is inmiddels een van de meest herkenbare stemmen in de Nederlandse muziekindustrie. Hij werd bekend als de ene helft van het immens populaire muzikale duo Nick & Simon. Nummers zoals ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n Hand’ en ‘Lippen op de Mijne’ weten we allemaal mee te zingen.

Nieuwe muziek

Simon heeft na de afscheidsconcerten met Nick even genoten van zijn rust en vrije tijd. Hij bracht veel tijd door met zijn gezin en vrienden en dat beviel hem goed. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en naast Nick, maakt nu ook Simon weer nieuwe, eigen muziek. Wij kunnen niet wachten op wat er allemaal komen gaat.

Zo vader zo zoon

Simon Keizer plaatste een leuke foto op zijn Instagram waarop hij met zijn zoon Joa naast hem op de piano zit. Beiden lijken ontspannen en gelukkig terwijl ze samen muziek maken. In de bijbehorende tekst schreef Simon: “Vader Jacob aan het nailen”, wat aangeeft dat ze samen een klassiek deuntje spelen en van het moment genieten. De foto laat niet alleen een sterke band tussen vader en zoon zien, maar ook hun gedeelde liefde voor muziek en het koesteren van familietradities.

Instagram Simon Keizer

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Lees alle artikelen over Simon Keizer