100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Simon Keizer kijkt naar toekomst: ‘Daar werd ik benauwd van’

Het einde nadert en de laatste concerten van Nick & Simon komen er nu écht aan. Simon vertelt over zijn toekomstplannen.

Simon Keizer

In hartje Volendam wonen Simon en Annemarie Keizer. Op jonge leeftijd werd Simon Keizer al bekend. Eerst als vriend van Jan Smit, maar al vrij snel daarna brak hij samen met Nick Schilder door. Sindsdien is het duo Nick & Simon razend populair en niet meer uit de Nederlandse muziekindustrie weg te denken. Na 17 jaar de Nederlandse hitlijsten te hebben gedomineerd maakten Nick en Simon op 26 augustus 2022 bekend uit elkaar te gaan.

Benauwd

Het einde nadert en de laatste concerten van Nick & Simon komen er nu echt aan. Als er aan Simon wordt gevraagd wat hij ervan vindt, wat zijn toekomstplannen zijn en wat hij verwacht van de laatste shows, vertelt hij het volgende: ‘Er zal ongetwijfeld emotie bij komen kijken, maar nu is het vooral heel veel focus, van ga ik het redden met m’n stem? Dat vind ik heel heftig. Die laatste 2-3 shows gaat dat binnenkomen. Dat weet ik, maar ik kijk er ook ontzettend naar uit. Nieuw hoofdstuk, vrijheid, geen plan. Dat is wat ik wilde: geen druk. Ik had weer een plan en daar werd ik weer benauwd van en toen dacht ik: ja, wat ik nu weer doe, dat is de reden waarom ik stop. Ik wil geen druk meer voelen. Ik wil niet meer moeten. Voor het eerst ga ik een tijd in waarin ik geen plan heb en dat voelt heel vrij.’ Er komen dus hele spannende, leuke tijden aan voor Simon en wij wensen hem heel veel succes met alles wat komen gaat.

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
Lees alle artikelen over Simon Keizer