100%NL Magazine zus Simon Keizer
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zus Simon Keizer feliciteert broer met geweldige foto’s uit jeugd

Het is vandaag feest, want Simon Keizer is de hele dag jarig. Zijn zus, Carina Keizer, deelt té leuke foto's van vroeger.

Simon Keizer

In hartje Volendam wonen Simon en Annemarie Keizer. Op jonge leeftijd werd Simon Keizer al bekend. Eerst als vriend van Jan Smit, maar al vrij snel daarna brak hij samen met Nick Schilder door. Sindsdien is het duo Nick & Simon razend populair en niet meer uit de Nederlandse muziekindustrie weg te denken. Na 17 jaar de Nederlandse hitlijsten te hebben gedomineerd maakten Nick en Simon op 26 augustus 2022 bekend uit elkaar te gaan. Inmiddels is het duo geschiedenis.

Verjaardag

Het is vandaag de hele dag feest, want Simon is jarig en hij blaast 39 kaarsjes uit. Degene die hem graag in het zonnetje zet, is zijn zus, Carina Keizer. Carina deelt zo nu en dan een leuke foto met haar broertje en dit keer is het een reeks foto’s, waarbij de transformatie van vroeger te zien is. ‘Hiep hiep hoera, vandaag is mijn broertje in de gloria. Scroll om te zien wat voor transformatie hij (wij) is ondergaan’, schrijft zij eronder. Wat een geweldige reeks foto’s. Van harte gefeliciteerd, Simon. Geniet van je dag!

Bron en Beeld: Instagram Fitscarina

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer