Zware dag voor Leco van Zadelhoff: 'We denken aan de man die je was'
Zie ook:
Delen

Zware dag voor Leco van Zadelhoff: ‘We denken aan de man die je was’

4 mei zal altijd een zware en emotionele dag blijven voor Leco en zijn dochter. Hij deelt daarom een bijzondere post met zijn volgers.

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is bekend als Nederlands stylist, televisiepresentator, visagist en schrijver. Hij is tegenwoordig wekelijks te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. Ook is hij de vaste visagist van verschillende BN’ers. Leco’s beste vriendinnen Leontine Ruiters en Caroline Tensen zitten regelmatig bij hem in de stoel en daar deelt hij op Instagram vaak foto’s van.

Emotionele dag

Het is vandaag een emotionele en zware dag voor Leco. Zijn ex en de vader van zijn dochter, zou vandaag een dagje ouder worden. Helaas is hij vorig jaar zomer overleden en dat maakt deze dag heel verdrietig.

Op Instagram deelt Leco een prachtige foto en daaronder schrijft hij: ‘Lieve Rob… vandaag is je verjaardag. Een verjaardag zoals jezelf altijd vertelde die” niemand vergeet”. Met de vlaggen halfstok herdenken we opdat we nooit mogen vergeten. Maar we denken ook aan jou lieve Rob op deze dag! Van de zomer heb je ons helaas lijfelijk moeten verlaten maar je spirit is aanwezig en heel diep voelbaar! Vanavond zijn we 2 minuten stil en herdenken we .. en denken we aan de man die je was, bent en altijd zal blijven! De man die in ons hart zit! Lieve Ouders lieve Robbie lieve Ruud familie en vrienden heel veel liefs en denk aan jullie !’ Wij wensen hem en alle andere geliefden heel veel sterkte vandaag…

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff.

Delen

Meer over Leco van Zadelhoff

FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: 'Ik moet hier van huilen'
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: ‘Ik moet hier van huilen’
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff