Jan Smit blikt terug op een mooi maar ook bewogen jaar
Zie ook:
Delen

Jan Smit blikt terug op een mooi maar ook bewogen jaar

31 december is niet alleen de dag dat we afscheid nemen van het afgelopen jaar, maar ook de verjaardag van Jan Smit! Jan heeft een paar hele leuke dingen mogen meemaken het afgelopen jaar, maar het werd hem aan het einde toch een beetje teveel. Na een acute laryngitis in november besloot Jan een tijdje zijn agenda leeg te maken en tijd voor zichzelf te nemen. Op Instagram blikt hij nu terug op het afgelopen jaar.

“De laatste dag van 2019… Traditiegetrouw word ik dan altijd een jaartje ouder! De afgelopen 12 maanden zijn werkelijk voorbijgevlogen. Toen ik deze fotocollage aan het maken was, realiseerde ik me nog maar eens dat ik misschien wel de mooiste ‘hobby’ op aarde heb! Of het nou als bestuurslid van FC Volendam, met KLUBBB3, op de schaatsbaan, in Vlaanderen met Gert en James, tijdens ‘Toppers in Concert’, met John de Bever, bij ‘Beste Zangers’, of na het winnen van het Eurovisie Songfestival is, ik was er altijd en overal bij! Altijd lachende gezichten om me heen, waar ter wereld ik ook ben. Ik voel me dan ook oprecht bevoorrecht dat ik elke dag weer de dingen mag doen die ik echt leuk vind. De afgelopen weken heb ik echter mijn hoofd en agenda bewust even leeggemaakt. Ik voelde dat het lastig voor me was, maar tevens noodzakelijk. Daardoor kon (en kan) ik me in alle rust voorbereiden op het komende jaar… als mijn accu weer helemaal vol zit, zien jullie me vanzelf wel weer verschijnen! Tot slot wil ik iedereen natuurlijk een gelukkig, muzikaal en vooral gezond 2020 wensen! Liefs Jan”

Hopelijk doet de rust hem goed en mogen we ook in 2020 weer genieten van Jan bij De Toppers, KLUBBB3, Beste Zangers en natuurlijk het Songfestival! Jan beterschap en natuurlijk van harte gefeliciteerd met je 34e verjaardag!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Smit

Gigantisch nieuws voor Jan Smit: 'Hadden we nooit durven dromen'
Gigantisch nieuws voor Jan Smit: ‘Hadden we nooit durven dromen’
FOTO: Jan Smit deelt nieuwe gezinsselfie!
FOTO: Jan Smit deelt nieuwe gezinsselfie!
Lees alle artikelen over Jan Smit