100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

FOTO: Jan Smit deelt nieuwe gezinsselfie!

Jan Smit deelde op zijn Instagrampagina een gloednieuwe gezinsselfie, en wij smullen er van!

Jan Smit

Al meer dan 25 jaar is Jan Smit een begrip in Nederland. Hij is dé volkszanger die al vanaf jonge leeftijd een grote schare fans heeft opgebouwd. De Volendammer heeft inmiddels een indrukwekkende carrière opgebouwd waar menig artiesten jaloers op kunnen zijn.

Vrouw en kinderen

Hoe succesvol Jan is in zijn carrière, zo succesvol is hij ook in zijn privéleven. Hij is alweer heel wat jaren samen met zijn vrouw Liza en samen vormen ze het perfecte gezin met hun drie kinderen en hondje Rio.

Uit een eerdere relatie had Liza al een dochter, Fem. En samen hebben Jan en Liza nog twee kinderen gekregen: Emma en Senn. Vorige week deelde Jan nog een geweldige foto van zijn zoon Senn waarop goed te zien is hoeveel Senn op zijn beroemde papa lijkt. Die foto zie je hier!

Nieuwe gezinsselfie

Het vorige weekend konden we eindelijk weer genieten van een paar zonnestralen in Nederland, na een aantal dagen doorgebracht te hebben in de stromende regen. Heel Nederland genoot met volle teugen van het lenteweer. Zo ook Jan, Liza en Senn!

Het drietal zat lekker op het terras te genieten van de zon, en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe gezinsselfie bij! Wat een vrolijk kiekje!

100%NL Magazine Jan Smit gezinsselfie

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WAUW: Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in bikini
WAUW: Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in bikini
Lees alle artikelen over Jan Smit