100%NL Magazine Ronnie Flex Demi de Boer

Meegenieten met het prille gezinsgeluk van Ronnie Flex en Demi de Boer

Afgelopen week werden Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer trotse ouders van een prachtige dochter.

Een dochter Rémi Ayoki

1 november 2021 zal voor altijd één van de mooiste dagen uit het leven van Ronnie Flex en Demi de Boer blijven, want op die datum werd hun prachtige dochter Rémi Ayoki geboren.

‘Welkom in ons warme thuis, Rémi Ayoki Plasschaert.. Je moeder en grote zus en ik houden heel veel van jou.. en we blijven bij je voor altijd en daarna’, schreef Ronnie op Instagram.

Uit een eerdere relatie met DJ Wef had Ronnie ook al een dochtertje. Zij heet Nori en is inmiddels alweer 2 jaar oud. In december viert zij haar 3e verjaardag. Benieuwd naar hoe schattig Ronnie’s oudste dochtertje is? Je ziet hier de allerliefste foto’s van Nori!

Gezinsgeluk voor Ronnie Flex en Demi de Boer

Met de komst van de kleine Rémi is het gezinsgeluk helemaal compleet. Het is het eerste kindje voor Ronnie en Demi en het eerste zusje voor Nori. Het hele gezin straalt van geluk!

Op Instagram delen de kersverse ouders vertederende beelden. Ronnie is een gelukkig man met drie van zulke prachtige meiden!

Ronald de Boer

Demi is één van de vijf dochters van Ronald de Boer. Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Na vijf prachtige dochters werd Ronald in 2017 ook vader van een zoon!

Ronald’s partner, Zuse van Rozelaar, beviel in 2017 van een zoon: Boaz Samuel. Samen hadden zij al dochters Fenna en Linde. Uit een eerder huwelijk had Ronald nog drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Een drukke boel in huize de Boer! Ronald is niet alleen trotse vader van zijn zes kinderen, hij is inmiddels ook al opa!  En daar komt binnenkort dus nóg een kleinkindje bij. Foto’s van het leuke gezin de Boer zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Ronnie Flex, Instagram Demi de Boer