100%NL Magazine Pets Place Black Friday
Zie ook:
Delen

Ontdek geweldige kortingen op alles wat je huisdier nodig heeft

Het is weer die tijd van het jaar waarin winkelwagentjes overlopen van geweldige deals en kortingen. Black Friday staat voor de deur, dus ook dierenliefhebbers kunnen zich verheugen op dubbel zoveel voordeel. Van exclusieve kortingen voor premium leden tot speciale Black Friday aanbiedingen voor iedereen, Pets Place heeft iets voor elke huisdierenfanaat.

Pets Friday – Een exclusieve traktatie voor premium leden

Alleen vandaag op 17 november, een week voor Black Friday, trapt Pets Place af met een speciale dag voor hun premium leden, genaamd “Pets Friday.” Vandaag kunnen alle premium leden genieten van maar liefst 15% korting op producten in de categorieën Dier en Tuin (uitgezonderd dierenvoeding). Dit betekent dat je kunt besparen op producten zoals manden, krabpalen, speelgoed, en tuinaccessoires. Dit is hét moment om je al je huisdierbenodigdheden in te slaan én om jouw huis en tuin te upgraden! Grijp nu je kans om je huisdier en jezelf eens flink te verwennen. Voor meer informatie en om van deze exclusieve aanbieding te profiteren, kun je terecht op de officiële Pets Friday-pagina: Link naar Pets Friday.

Banner petsplace pets Friday

Black Friday-deals voor iedereen

Vanaf maandag 20 november tot en met vrijdag 24 november kun je genieten van de Black Friday deals bij Pets Place. Deze speciale aanbiedingen zijn beschikbaar voor alle klanten, ongeacht of je premium lid bent. De aanbiedingen omvatten een scherpe selectie producten waarop speciale acties van toepassing zijn. Het is de perfecte kans om de benodigdheden voor je huisdieren te vernieuwen of om cadeaus voor dierenliefhebbers in je leven te vinden voor een scherpe prijs!

Wil je direct naar de Black Friday deals gaan? Bekijk de speciale Black Friday-pagina van Pets Place hier: Link naar Black Friday Deals.

Black friday petsplace

Categorieën voor cadeaus

Pets Place biedt ook specifieke categorieën voor cadeaus voor verschillende soorten huisdieren. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je hond, kat, knaagdier, paard, vis, vogel, of erf dieren, kun je deze optionele links gebruiken:

Conclusie

Pets Place viert Black Friday met scherpe deals voor iedereen en met een speciale pre-Black Friday korting met hun Pets Friday korting voor premiumleden. Of je nu op zoek bent naar een knusse mand voor je hond, een krabpaal voor je kat, of speciale verrassingen voor je andere huisdieren, Pets Place heeft alles wat je nodig hebt om je huisdier te verwennen. Profiteer van deze geweldige kansen en maak je klaar voor geweldige deals bij Pets Place!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place

Delen