100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

Als twee druppels water: Douwe Bob en zijn zoontje Elias

Douwe's zoontje wordt groot en hij begint ook steeds meer op zijn vader te gaan lijken. De foto die Douwe nu van hem deelt, is weer mierzoet.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

2 druppels water

Douwe werd ruim een jaar geleden voor de derde keer vader. Dit keer van een zoontje, Elias. Hij kreeg deze jongen samen met zijn liefje, Anouk, waarmee hij al heel wat maanden verloofd is. Elias werd in mei 1 jaar oud en steeds als Douwe een foto met hem deelt, lijkt hij te zijn gegroeid. Dit keer deelt de zanger weer een mierzoet kiekje met zijn zoontje. Ons en al zijn volgers valt één ding op: Elias lijkt als twee druppels water op zijn vader. Vader en zoon hebben dezelfde glimlach.

‘Idd als 2 druppels…..en die tandjes ohhhhh zo schattig’, ‘Jeetje! Wat lijkt je zoontje op jou zeg!’ en ‘Douwe en zijn mini me! Leuk!’, is een greep uit de enthousiaste reacties. Wat is Elias toch schattig…

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob