100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Zoontje Douwe Bob is écht een kopie van zijn vader

Elias wordt alweer wat ouder en hij begint steeds meer op zijn vader te lijken. Wat een schatje en wat een knappe jongen. Nu al..

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Vader van drie

Douwe Bob is vorig jaar veel in het nieuws geweest. Niet omdat hij met nieuwe muziek kwam, maar omdat hij in korte tijd drie keer vader werd van verschillende vrouwen. Samen met kunstenares Loes van Delft heeft Douwe een dochter genaamd Bobby Lou. Daarna werd hij opnieuw vader van een dochter, Ziggy. Iets later maakte de zanger bekend voor de derde keer vader te zijn geworden van een zoon, Elias. Deze zoon kreeg hij met Anouk, met wie hij verloofd is. Op Instagram plaatst Douwe veel foto’s met zijn zoontje.

Kopie van Douwe

Douwe’s zoontje is bijna 1 jaar oud en hij wordt steeds liever en knapper. Dit keer deelt de zanger een prachtige selfie met hem in de auto en ons valt één ding gelijk op: Elias is een kopie van zijn vader. De ogen en lach van de kleine man zijn precies hetzelfde als Douwe. Wat geweldig om de gelijkenissen te zien. De twee kleine tandjes in Elias’ mond maken deze foto nóg schattiger. ‘Twee druppels water’ en ‘Wat een moppie’, zijn wat reacties.

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob.

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob in diepe rouw: 'Rust zacht, lieve vriend'
Douwe Bob in diepe rouw: ‘Rust zacht, lieve vriend’
PRACHTIG: Douwe Bob deelt uniek en stralend gezinskiekje
PRACHTIG: Douwe Bob deelt uniek en stralend gezinskiekje
Lees alle artikelen over Douwe Bob