LIEF: Douwe Bob zet jarige zoon Elias in het zonnetje!
Delen

LIEF: Douwe Bob zet jarige zoon Elias in het zonnetje!

Alhoewel Douwe druk is met de opnames van "De Beste Zangers", zet hij maar al te graag zijn jarige zoon Elias in het zonnetje.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Vader van drie

Douwe Bob is vorig jaar veel in het nieuws geweest. Niet omdat hij met nieuwe muziek kwam, maar omdat hij in korte tijd drie keer vader werd van verschillende vrouwen. Samen met kunstenares Loes van Delft heeft Douwe een dochter genaamd Bobby Lou. Daarna werd hij opnieuw vader van een dochter, Ziggy. Iets later maakte de zanger bekend voor de derde keer vader te zijn geworden van een zoon, Elias. Deze zoon kreeg hij met Anouk, met wie hij verloofd is. Op Instagram plaatst Douwe veel foto’s met zijn zoontje.

Jarige Elias

Feest thuis bij Douwe Bob! Zijn zoon Elias is vandaag 1 jaar geworden. Douwe deelt een bericht op zijn Instagram daarbij schrijft hij: “M’n prachtige jongen, Elias Lieven, is vandaag 1 jaar geworden! Ik kan er helaas niet bij zijn door de opnames voor beste zangers. (Wat trouwens te gek wordt) Maar als ik terug ben maken we er een topdagje van! Trots op m’n prachtige familie. Love x.” De ogen en lach van de kleine man zijn precies hetzelfde als Douwe. Wat geweldig om de gelijkenissen te zien. Je ziet het bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cs5o2aMAKBh/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob in diepe rouw: 'Rust zacht, lieve vriend'
Douwe Bob in diepe rouw: ‘Rust zacht, lieve vriend’
PRACHTIG: Douwe Bob deelt uniek en stralend gezinskiekje
PRACHTIG: Douwe Bob deelt uniek en stralend gezinskiekje
Lees alle artikelen over Douwe Bob