André Hazes: 'De enige vrouw die mij nog pijn kan doen...'
Zie ook:
Delen

André Hazes: ‘De enige vrouw die mij nog pijn kan doen…’

André is graag eerlijk tegenover zijn volgers en nu deelt hij een foto van de enige vrouw die hem nog pijn kan en mag doen..

André Hazes

Andre Hazes jr. is een Nederlandse zanger en de jongste zoon van André Hazes. Het maken van muziek, zingen en op het podium staan zit in het bloed. Niet alleen André, maar ook zijn zus Roxeanne heeft het muzikale bloed in zich.

André is jaren gelukkig geweest met Monique Westenberg, maar de twee hebben hun relatie meerdere keren en om verschillende redenen onderbroken. Momenteel is het stel nog dagelijks samen op stap en doen zij leuke dingen met hun zoontje, André. Of zij weer als stel bij elkaar komen, weet niemand.

Nieuwe tatoeage

André is iemand die de weg naar zijn tattoo artist wel weet, aangezien bijna zijn hele lichaam is getatoeëerd. Hij laat regelmatig een nieuwe tatoeage zetten en dat deelt hij graag met zijn volgers. Ook nu deelt hij een foto van zichzelf in de stoel. Met een knipoog en een grote lach op zijn gezicht wordt er door een vrouw een nieuwe tatoeage op zijn hand gezet. ‘De enige vrouw die mij nog pijn kan doen…’, schrijft André onder de foto. In zijn volgende story deelt hij het resultaat. Op iedere vinger staat een cijfer. De cijfers 2309 lijken te staan voor de datum waarop zijn vader overleed en de cijfers 2510 voor de geboortedatum van zijn zoontje.

Bron en Beeld: Instagram André Hazes.

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Andre Hazes