100%NL Magazine André Hazes en Rachel Hazes
Zie ook:
Delen

LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel

Bij Gert Verhulst aan tafel vertelt André een heftige uitspraak over zijn moeder waar veel mensen aan tafel wel van schrokken.

André Hazes

Andre Hazes jr. is een Nederlandse zanger en de jongste zoon van André Hazes. Het maken van muziek, zingen en op het podium staan zit in het bloed. Niet alleen André, maar ook zijn zus Roxeanne heeft het muzikale bloed in zich.

André is al jaren, met wat onderbrekingen tussendoor, samen met Monique Westenberg. Momenteel is het stel hartstikke gelukkig en samen met hun zoon André maken zij de mooiste dingen mee.

Artiestennaam

André was te gast in de Belgische talkshow De Tafel van Gert, van Gert Verhulst. Hij legt uit dat er een kans is dat hij zijn artiestennaam niet meer mag gebruiken. ‘Het is zelfs zo, dat als mijn moeder kwaad zou willen, dan zou ik mijn artiestennaam moeten veranderen. Terwijl het mijn naam is. Zo streng is dat’, aldus André.

De zanger laat weten dat zijn moeder veel geld verdient met de merknaam Hazes. ‘Ik kan niet in de portemonnee kijken, maar ik denk dat je geen medelijden met haar hoeft te hebben, nee’, vertelt hij. Ook heeft André het kort over de erfeniszaak die speelt tussen Rachel en Roxeanne: ‘In Nederland is dat een aardig dingetje. Het is een juridische strijd tussen mijn moeder en mijn zus ook, op dit moment.’

Bron en Beeld: De tafel van Gert

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes