100%NL Magazine André Hazes en Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

ZIEN: André Hazes ontvangt bakken met kritiek vanwege nieuwe look

André deelde razend enthousiast een video vanuit de auto en hij bracht goed nieuws, maar volgers hadden meer oog voor zijn nieuwe look.

André Hazes

André Hazes jr. is als zoon van overleden volkszanger André Hazes zijn vader achterna gegaan. Hij trad op met eigen nummers en zong liedjes van zijn vader. Al deze optredens kwamen enkele jaren geleden stil te liggen, toen André bekendmaakte verslaafd te zijn aan drank en drugs. De zanger is inmiddels twee jaar clean, hij is weer gelukkig met zijn grote liefde, Monique, hij ziet zijn zoontje dagelijks en hij staat weer op het podium. Het gaat duidelijk de goede kant op en André lijkt gelukkiger dan ooit te zijn.

Kritiek op nieuwe look

In het leven van André is het nooit saai. Naast het feit dat er veel gebeurt en er geen een dag hetzelfde is, verandert hij ook vaak van uiterlijk. De ene keer scheert hij zijn haar eraf, de andere keer laat hij zijn baard staan en nu heeft hij een stukje wenkbrauw weggeschoren. De zanger deelde een video op Instagram en daarop is zijn wenkbrauw duidelijk te zien. André ontvangt veel commentaar en ook Djarno maakt er grapjes over. Hij deelt een foto van Bert (van Bert en Ernie) en daaronder een foto van André.

Volgers reageren ook onder de video. ‘Ah nee, niet zulke wenkbrauwen’, ‘Je haar is oke hoor maar die wenkbrauwen’ en ‘Afschuwelijk die wenkbrauw’, zijn wat reacties. Gelukkig zijn er ook fans die het wel mooi vinden!

Bron en Beeld: Instagram André Hazes.

Delen

Meer over Andre Hazes

André Hazes over emotioneel weerzien Roxeanne: 'Dit was die leegte...'
André Hazes over emotioneel weerzien Roxeanne: ‘Dit was die leegte…’
André Hazes over onterven: 'Geld interesseert me niet'
André Hazes over onterven: ‘Geld interesseert me niet’
Lees alle artikelen over Andre Hazes