André Hazes eerlijk over toekomstplannen: 'Dat is niet de realiteit'
Zie ook:
Delen

André Hazes eerlijk over toekomstplannen: ‘Dat is niet de realiteit’

André is net terug op het podium en hij doet het liefst weer alles tegelijk, maar hij vertelt nu hoe hij de toekomst voor zich ziet.

André Hazes

André Hazes jr. is als zoon van overleden volkszanger André Hazes zijn vader achterna gegaan. Hij trad op met eigen nummers en zong liedjes van zijn vader. Al deze optredens kwamen enkele jaren terug stil te liggen, toen André bekendmaakte verslaafd te zijn aan drank en drugs. De zanger is inmiddels ruim 18 maanden clean, hij is weer gelukkig met zijn grote liefde, Monique, hij ziet zijn zoontje dagelijks en hij staat weer op het podium. Het gaat duidelijk de goede kant op.

Toekomstplannen

Over de familie Hazes wordt dagelijks veel gezegd en geschreven en ook over André’s toekomst is veel commotie. Zelf vertelt hij in gesprek met Shownieuws hoe hij de toekomst voor zich ziet. ‘Ik ga wel wat dingetjes doen. En hopelijk op een gegeven moment iets groots voor mezelf. Als het aan mij ligt doe ik er nu 100 weetjewel, omdat ik voel dat ik dat aan kan. Maar dat is niet de realiteit, dus we doen het heel rustig aan. Ik ga een paar shows dit jaar doen in Nederland en België, dus zo wil ik het rustig opbouwen’, vertelt hij eerlijk.

Voordat André zijn carrière een tijdje stil kwam te liggen, stond hij met zijn eigen shows in Ahoy. Als hem wordt gevraagd of hij dit weer wil oppakken, zegt hij het volgende: ‘Dat is wel mijn wens weer. Het voelt alsof ik weer op nul begin, dus ik vind het ook wel leuk om dat weer op te bouwen en naar toe te werken, ja.’ Wij gunnen André een succesvolle toekomst en een uitverkocht Ahoy!

Bron en Beeld: Shownieuws.

Delen

Meer over Andre Hazes

André Hazes over emotioneel weerzien Roxeanne: 'Dit was die leegte...'
André Hazes over emotioneel weerzien Roxeanne: ‘Dit was die leegte…’
André Hazes over onterven: 'Geld interesseert me niet'
André Hazes over onterven: ‘Geld interesseert me niet’
Lees alle artikelen over Andre Hazes