André Hazes: 'Deze vrouwen hebben mij in mijn waarde gelaten'
Zie ook:
Delen

André Hazes: ‘Deze vrouwen hebben mij in mijn waarde gelaten’

Met André Hazes gaat het momenteel beter dan ooit. De zanger staat positief in het leven en op werkgebied lijkt het ook allemaal mee te zitten.

André Hazes

André Hazes jr. is als zoon van overleden volkszanger André Hazes zijn vader achterna gegaan. Hij trad op met eigen nummers en zong liedjes van zijn vader. Al deze optredens kwamen enkele jaren geleden stil te liggen, toen André bekendmaakte verslaafd te zijn aan drank en drugs. De zanger is inmiddels ruim anderhalf jaar clean, hij is weer gelukkig met zijn grote liefde, Monique, hij ziet zijn zoontje dagelijks en hij staat weer op het podium. Het gaat duidelijk de goede kant op.

In een goede flow

André zit momenteel in een hele goede flow. Op liefdesgebied, maar ook op werkgebied gaat het heel goed. André is weer begonnen met optreden en hij lijkt onwijs veel zin in de toekomst te hebben.

Op Instagram deelt hij wat foto’s, waarbij duidelijk te zien is dat hij ergens voor heeft getekend. ‘Het is een apart vak waar we in zitten. En mensen met een puur hart is moeilijk te vinden. Toen ik de kliniek inging, en de tijd daarna, waar ik niet kon werken en geen geld verdiende, is er een hoop duidelijk voor mij geworden. Zijn er mensen afgevallen en mensen gebleven. Deze vrouwen hebben mij twee jaar in mijn waarde gelaten. Hebben mij mijn rust gegund en nooit gepusht. Ik ben heel dankbaar dat ik voor 5 jaar bij heb mogen tekenen bij dit fijne clubje @medialane . Op naar toffe momenten, nieuwe herinneringen, en dat we het plezier van de afgelopen 11 jaar maar mogen voortzetten’, schrijft hij eronder. Wat mooi om te lezen dat deze vrouwen het vertrouwen in André hebben gehouden. De zanger straalt van oor tot oor.

Bron en Beeld: Instagram André Hazes.

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes